Tuinrenovatie te Apeldoorn

Tuinrenovatie te Apeldoorn

Tuinrenovatie te Apeldoorn. Evenals de opdrachtgever voor de tuinrenovatie in Emst, verzocht ook één van onze klanten in Apeldoorn ons om zijn tuin eens aan een ‘opfrisbeurt’ te onderwerpen. Eenmaal van start gegaan ontdekten wij echter in de voortuin een dikke laag met veldstenen. Na overleg met de bewoner zijn wij toen overgegaan op een complete renovatie van de tuin, waarbij ook de schuttingen van de achtertuin van klimop werden ontdaan en diverse soorten beplanting zijn aangewend om de tuin wat meer kleur te geven. Daarnaast hebben wij het gazon vakkundig verwijderd en vervangen door graszoden. Bovendien is de stoep behandeld tegen groene aanlag, waarvan het resultaat al binnen twee dagen zichtbaar was. Kortom, een mooi project voor ons en een prachtige tuin als resultaat voor de klant!

Bekijk onderstaande foto’s van de werkzaamheden in zowel de voor- als achtertuin om te zien wat wij allemaal voor uw tuin kunnen betekenen.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten