Overkappingen en hekwerken

Op het gebied van montage is er in uw tuin van alles te doen, dit kan bestaan uit de volgende onderdelen. We kunnen u de volgende onderdelen voor u verzorgen.

– Schutting
– Overkapping
– Veranda
– Buitenverlijf
– Hekwerken en Poorten

In uw tuin vindt u onbewust verschillende segmenten waarbij montage komt kijken. Bijvoorbeeld het plaatsen van een tuinhuisje waar u uw tuingereedschap op kunt bergen of het maken van een overkapping waar u heerlijk onder kunt zitten in de avond uren en bij regenachtig weer.

Niet te vergeten is natuurlijk het plaatsen van een mooie schutting als afscheiding. Hiermee creƫert u uw eigen leefomgeving en biedt u de volgende voordelen:

– Privacy, geen inkijk van anderen.
– Afbakening grondgebied.
– Beschutting tegen wind en bescherming tegen verkeersgeluid.
– Bescherming voor kinderen en dieren die met een schutting om het grondgebied, bijna niet ongewenst de openbare weg op kunnen gaan.
– Decoratieve aspecten en sfeer; de binnenzijde van de schutting kan worden versierd met de meest uiteenlopende objecten.
– Beveiliging tegen inbrekers.

Tevens kunt u ook een mooie overkapping laten plaatsen op uw oprit als carport maar ook kunt u een overkapping laten plaatsen in uw tuin om bijvoorbeeld uw openhaardhout te laten drogen. Zelfs een mooie overkapping over uw zwembad of jacuzzi kan een perfecte toepassing zijn. Hierdoor kunt u bij regenachtig weer ook heerlijk genieten van uw bad en voorkomt u dat er ongewenst veel blad en dergelijke in kan waaien.

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer