Project tuinrenovatie te Emst

Project tuinrenovatie te Emst

Kort na de afronding van het vorige project in Emst, kregen wij in april 2013 de opdracht voor een volledige tuinrenovatie. Op basis van een ontwerptekening en uitvoerig overleg met de klant, zijn wij van start gegaan. Nadat planten, struiken, borders en het gazon uit de voormalige tuin compleet waren verwijderd, hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

– Aanbrengen van grond ter verhoging van de tuin
– Spitten van de tuin
– Scheiding tussen de border en het gazon door middel van banden
– Aanleggen van grindstrook rondom de woning
– Beplanting toepassen
– Gazon aanleggen (zaaien, etc.)
– Herbestrating

Kortom, de gehele tuin is gerenoveerd met een zeer tevreden klant tot resultaat!

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!😄
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer