Tuin Amersfoort

Tuin Amersfoort

Tuin Amersfoort | In juni zijn we in Amersfoort geweest om een klus te bekijken. Deze mensen hadden een duidelijk plan voor hun tuin: “Alles eruit, we willen alles nieuw”.  Na hiervoor een plan te hebben gemaakt en hiervoor een offerte te hebben aangeboden kregen we akkoord. De gehele tuin is leeg geruimd en we zijn begonnen met het bouwen van de nieuwe schuur. Toen hiervoor de staande delen geplaatst waren hebben we het straatwerk gelegd, zowel in de schuur als in de tuin.

De wens van deze mensen was een “beton terras” ook dit hebben we weten te realiseren. Nadat al deze werkzaamheden waren afgerond hebben we de schuur afgemaakt en de tuin voorzien van graszoden.

Een mooi project met een mooi eindresultaat!

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten