Overkapping Emst

Overkapping Emst

Overkapping Emst.  Onlangs kwamen we in contact met mensen die al enige tijd een grote jacuzzi in de tuin hebben. Deze mensen waren al enige tijd op zoek naar een overkapping van hun zwembad.

Dit is op internet wel verkrijgbaar maar is vaak van metaal en brengt hoge kosten met zich mee. Men vroeg of er een alternatief zou zijn om hun zwembad te overkappen zodat er niet zoveel rommel in zou waaien (blad etc.). Het voorstel was om een overkapping van Douglas hout te maken en het dak te maken van polycarbonaat platen.

Na hiervoor een prijs te hebben berekend zijn we van start gegaan met het plaatsen van de enorme staanders. Vervolgens hebben we 2 balken aan elkaar verbonden om een overspanning van maar liefst acht meter te kunnen halen.

Toen deze enorme balken eenmaal op hun plek lagen en de schoren op hun plek zaten zijn we begonnen met het monteren van de doorzichtige polycarbonaatplaten.

Het eindresultaat is een zeer robuuste overkapping die een mooie uitstraling heeft en die zeker past bij het totaalplaatje eromheen.

Deze mensen zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zijn ook blij dat er gekozen is voor hout in plaats van metaal.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten