Hout beton schutting douglas

Hout beton schutting douglas

In Twello hebben we een bijzonder mooie hout beton schutting schutting Douglas geplaatst. De wens van de klant was een schutting met rabat delen en hierbij kwam het houtsoort Douglas in aanmerking vanwege de warme uitstraling. De schermen hebben we vervolgens zelf gemaakt .

Op de klus hebben we eerst de oude schutting die overwoekert werd door Hedera verwijderd. Na montage van de hout beton schutting is het weer een schutting die minimaal 15 jaar mee kan. Door te kiezen voor betonnen delen is na deze 15 jaar de basis nog in prima staat en zullen alleen de schuttingdelen aan vervanging toe zijn.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten