Grondwerk Nieuwbouwproject

Grondwerk Nieuwbouwproject

Onlangs kwamen wij in contact met ondernemer die bij zijn nieuwbouw project de riolering, hemelwater afvoer , het complete grondwerk ter voorbereiding op het straatwerk, de bestrating en alle schuttingen gerealiseerd wou hebben.

Dit klonk ons als muziek in de oren en  na hierover in gesprek te zijn geweest zijn we van start gegaan in de eerste week van augustus.

Begonnen zijn we met het opruimen van de bouwplaats om vervolgens de riolering werkzaamheden te starten. De tuinen van de woningen zijn voorzien van infiltratie kratten t.b.v. opvang van hemelwater. Ook is de riolering van het nieuwbouw project geheel aangesloten op het gemeente riool.

Na deze werkzaamheden zijn we overgegaan op het voorbereidende grondwerk van de bestrating. De achtertuinen zijn opgehoogd en voor de parkeerplaatsen en de weg  is een laag puin aangebracht.

Vervolgens is er begonnen met het aanleggen van de bestrating en zijn voor het straatwerk uit alle palen voor de nieuwe schuttingen geplaatst. Hierdoor kon men het straatwerk om de palen aanhelen en staat alles muurvast op zijn plaats.

Nadat de bestrating in de achtertuinen gereed was is men begonnen met het hangen van alle schuttingdelen en het monteren van de schutting deuren.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten