Project beton schutting rotsmotief

Project beton schutting rotsmotief

Beton schutting nodig? Vervangen van uw oude tuinhek? Dit kunnen we verzorgen voor u en hiervoor zijn vele mogelijkheden. In Apeldoorn hebben we een mooie tuinafscheiding geplaatst van beton. Hier is gekozen voor een rotsmotief betonschutting, deze is ca. 80 cm hoog en is fraai afgewerkt met afdeklatten en petten van beton. Hiertussen is een mooi tuinhekje van hard hout geplaatst.Dit soort schuttingen zijn extreem duurzaam, deze zijn uiteraard niet gevoelig voor vocht en rotten dus nooit weg.

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!😄
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer