Over ons

De Wilde Dienstverlening is een bedrijf dat actief is op het gebied van diverse diensten, hieronder vallen: Ontwerp, Grondwerk, Bestrating, Tuin, Onderhoud en Montage. Allemaal hebben ze betrekking op het hetgeen zich rondom uw woning of bedrijfspand plaatsvindt.

Marc de Wilde is een jonge, gedreven ondernemer afkomstig uit Emst. Vrijwel direct na het afronden van zijn opleiding startte hij in 2006 zijn eigen bedrijf. Door van meet af aan een groot aantal uiteenlopende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers te verrichten, heeft Marc een flinke dosis ervaring opgedaan. Daarnaast heeft hij door de jaren heen een bedrijf groot gebracht wat nu naast Marc 4 medewerkers telt. Samen met hen is hij in staat in korte tijd veel werk van hoge kwaliteit te verzetten.

De Wilde Dienstverlening is een allround bedrijf dat u kan begeleiden bij het ontwerp tot en met de complete aanleg goed verzorgd. Wellicht heeft u al van ons gehoord via onze klanten die u al zijn voorgegaan.

Wij zijn u graag van dienst zijn bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, het opstellen van een beplantingsplan, het leveren van planten/materialen en het aanleggen van de vijver of bestrating.

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in een van onze diensten of een persoonlijke afspraak wilt inplannen kunt u via ons “contactformulier” snel en eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 06-30157514.

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Marc de Wilde en medewerkers De Wilde Dienstverlening

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

logo-ico

Projecten