Tuinontwerp

Heeft u tuinplannen? Dan is het een ontzettend goede keuze om een professioneel tuinontwerp te laten maken door De Wilde Dienstverlening. Dit kan een plattegrond (2D tekening) zijn waarop u een situatieschets ziet. Maar De Wilde Dienstverlening kan ook indien u wenst een 3D ontwerp voor u verzorgen. Hierin wordt een echt ruimtelijk inzicht gecreëerd en kunt u zelfs in uw virtuele tuin rond wandelen om een indruk op te doen van uw toekomstige tuin.

Zonder tuinontwerp worden tuinen vaak een mengelmoes van allerlei ideeën, daar raken we snel op uitgekeken. Past alles juist bij elkaar en is uw tuin een harmonieus geheel, dan heeft u een stabiele basis waar u jarenlang plezier aan beleeft. Vaak starten we met onze tuin en zien we beetje bij beetje wat het wordt. De totale kosten komen dan vaak hoog uit met al die bezoekjes aan de bouwmarkt. Wanneer u door De Wilde Dienstverlening een ontwerp laat maken houden wij tijdens het maken van een tuinontwerp rekening met de kosten van letterlijk alle materialen en de manuren die daarbij komen kijken. Zo weet u van tevoren precies wat uw droomtuin gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Welke wensen heeft u eigenlijk?

Bent u op zoek naar rust en privacy na een drukke werkdag of geniet u er juist van om te zien wat er in de buurt gebeurt tijdens een lekker avondmaal in de tuin? Bent u een echte zonaanbidder of leest u liever een boek in de schaduw? Bedenk van tevoren goed waar uw droomtuin allemaal aan moet voldoen. Wanneer u een goed beeld heeft van uw wensen, dan is de kans groot dat de we snel met een top tuinontwerp komen. Geen nood als u zaken over het hoofd heeft gezien, deze zaken komen vanzelf ter sprake bij het bespreken van uw ontwerp.

Gebruik onderstaande checklist om u voor te bereiden op het eerste gesprek met De Wilde Dienstverlening:

– Voor welke praktische zaken wilt u een plek in de tuin?
– Hoe moet het terras eruit komen te zien?
– Welke sfeer moet de tuin uitademen?
– Hoeveel tijd wilt u maximaal besteden aan het onderhouden van uw tuin?
– Welke bloemen/planten/bomen vindt u mooi en uiteraard welke kleuren?
– Hoeveel budget heeft u voor het aanleggen van uw tuin?

Uw droomtuin realiseren?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een passend ontwerp voor uw droomtuin en bent u benieuwd naar wat dit zou gaan kosten? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier op onze website of neemt u telefonisch contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer