Gazons aanleggen en onderhouden

Een goed doordacht tuinontwerp vormt de basis van een goed aangelegde tuin. Bij de tuinaanleg staat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en de materiaalkeuze zoals bestrating-materialen, schuttingen en planten. Uw tuin wordt op deze manier volledig naar uw wensen aangelegd zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. Om na de tuinaanleg verzekerd te zijn van een mooie tuin verzorgen wij ook graag uw tuinonderhoud.

Nadat we uw en onze ideeën hebben samengesmeed nemen wij de complete zorg van het project op ons, dat wil zeggen dat De Wilde Dienstverlening alle werkzaamheden voor u verzorgt, eventueel in samenwerking met partners. We verzorgen graag voor u het grondwerk, riolering, afwatering(infiltratiekratten), bestrating, schuttingen, maar ook voor de beplanting van uw tuin kunt u uiteraard bij ons terecht.

Bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin en/of bedrijfsterrein is een zichtbaar visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfstuin is soms het eerste wat uw klanten zien bij het bezoeken van uw bedrijf. De staat van het onderhoud van uw bedrijfstuin weerspiegelt uw bedrijf. Een goed verzorgde bedrijfstuin zal een goede indruk maken op uw klanten.

Gazonaanleg en onderhoud

Een mooi gazon wil iedereen wel graag in zijn of haar tuin. Dit gaat echter niet vanzelf, het aanleggen van een mooi gazon vergt kennis en ervaring. De Wilde Dienstverlening verzorgt voor u graag de aanleg van uw gazon. Of het hier nu gaat om voorbereidende grondwerkzaamheden, zaai werkzaamheden of het aanbrengen van graszoden. Tevens verzorgen wij uw grasmat graag tot in de puntjes. Een grasmat heeft veel zorg nodig op het gebied van mos bestrijding en heeft vooral op de juiste momenten de juiste bemesting nodig. Heeft u een probleem met uw gazon en weet u zelf niet wat u er aan kunt doen? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u zo nodig advies geven en de gewenste werkzaamheden uitvoeren.

Bestrating

Bestaat uw voor of achtertuin niet alleen uit flora en fauna, maar is er ook sprake van een betegeld gedeelte? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden op het gebied van bestrating, zoals materialen en leg verband. Straatwerk geeft uw oprit, tuin of terras immers een specifieke uitstraling. Door onze kennis en ervaring met betrekking tot bestrating op een juiste manier toe te passen zult u jarenlang plezier ervaren van uw investering! Tevens kunnen wij de gewenste producten ook aan u leveren.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in diverse werkzaamheden ter voorbereiding van de bestrating. Kijk voor meer informatie op de pagina over grondwerk.

Onderhoud

Na de aanleg van uw tuin of gazon mag het onderhoud daarvan zeker niet vergeten worden! Uw eigen stukje ‘groen’ heeft immers de juiste verzorging nodig. De Wilde Dienstverlening stelt op basis van uw wensen en budget graag een onderhoudsplan op voor uw voortuin, achtertuin, terras, gazon of bedrijfsterrein. De werkzaamheden die wij op dit gebied voor u kunnen verrichten zijn onder andere: knip- en snoeiwerkzaamheden, maaien van het gazon, verwijderen van onkruid in tuin en/of border. Ook het bemesten, verticuteren (verwijderen van mos en/of viltlaag uit het gazon), doorzaaien en herfst/winter klaarmaken van uw gazon en tuin.

Het is uiteraard ook mogelijk om één of meerdere van bovenstaande taken eenmalig uit te laten voeren. Daarnaast kan De Wilde Dienstverlening u voor grotere gazons een totaalonderhoud bieden door gebruik te maken van professionele machines van hierin gespecialiseerde collega’s. Neem voor meer informatie over tuinaanleg, onderhoud van uw gazon en een eventuele offerte gerust contact met ons op!

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer